Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.04.2019
Soutěžní příspěvek od Milady
Minelab tour Plzeň 2019 Jmenuji se Milada a můj přítel je Luboš. Jsme už spolu dost dlouho a tak je s podivem, že se nám povedlo najít společného ko... číst celé
28.03.2019
0% navýšení ESSOX
Na našem eshopu máte možnost nakupovat na splátky. Partnerem je společnost ESSOX. U zboží je kalkulačka splátek, kde si můžete vyzkoušet možnosti fina... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.

           

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Marii Matouškové, se sídlem Marvanova 2771/12, 40011 Ústí nad Labem, IČ 06482813, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Soutěžní příspěvek od Karla
Soutěžní příspěvek od Karla
Velké poděkování Zipsymu. V sobotu na Boleváku jsme s bráchou zjistili, jak málo umíme nastavit svoje Equinoxy 800.Zipsy s velkou trpělivostí vysvětlo... číst celé
Soutěžní příspěvek od Milady
Soutěžní příspěvek od Milady
Minelab tour Plzeň 2019 Jmenuji se Milada a můj přítel je Luboš. Jsme už spolu dost dlouho a tak je s podivem, že se nám povedlo najít společného k... číst celé
Detektorový 5. sraz Chabařovice 2019
Detektorový 5. sraz Chabařovice 2019
Srdečně Vás zveme na sraz v Chabařovicích, které se konají tak jako každý rok v květnu. číst celé
Nové detektory Golden Mask One 15 kHz a 24 kHz
Nové detektory Golden Mask One 15 kHz a 24 kHz
Na trhu jsou nové detektory kovů Golden Mask One 15 kHz a One 24 kHz a mi je máme na skladě. Kamenná prodejna v Ústí nad Labem a internetový obchod ht... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

    BearPaw product, archery                                               Detektory Minelab  Detektory Fisher    detektory C.Scope    Detektory Nokta       Detektory Makro    Detektory Golden Mask     Detektory Detech       Detektory Tesoro     Detektory Bounty Hunter      Detektory Ebinger

Naše kamenná prodejna

Kontakty
Detektory kovů a lukostřelba u Zipsyho
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz