Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
24.03.2021
Slevové štítky u produktů a doprava zdarma při nákupu nad 2999,-
Vážení zákaznici, přátelé a kamarádi. Stále doplňujeme nové zboží do našeho eshopu. Ale teď jsme přidali zbrusu novou, dlouho očekávanou funkci  "Sle... číst celé
13.03.2021
Detektory kovů Minelab Vanquish s Pro Find zdarma
Začíná sezóna, tak proč to neudělat trochu zajímavější. Opět jsme pustili akci s dohledávacím detektorem Pro Find zdarma. Věřím, že vám to pomůže při ... číst celé
02.02.2021
Doprodej zimního vybavení
Vyprodáno nebo posledních pár kousků zimního vybavení Protože vládní nařízení letos vyhnalo i ty největší lenochy do přírody a za sněhem tak nejen ná... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. 

           

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Zipsy s.r.o., se sídlem Marvanova 2771/12, 40011 Ústí nad Labem, IČ 10687432,   (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Doprodej zimního vybavení
02.02.2021
Doprodej zimního vybavení
Protože vládní nařízení letos vyhnalo i ty největší lenochy do přírody a za sněhem tak nejen nám, ale i dodavatelům ubývá ve skladech zboží na toto ob... číst celé
Detektor kovů Minelab Vanquish, tričko Vanquish
Detektor kovů Minelab Vanquish, tričko Vanquish
Malá omluva v podobě limitovaného neprodejného trička Vanquish. Za čekání na detektor Vanquish získáte tričko Vanquish. číst celé
Sraz detektorářů Chabařovice 2020
Sraz detektorářů Chabařovice 2020
OMLOUVÁM SE VŠEM, ALE TATO AKCE JE Z DŮVODU VŠEM ZNÁMA ZRUŠENA A POSUNUTA NA PŘÍŠTÍ ROK. DĚKUJI ZA POCHOPENÍ. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

    BearPaw product, archery                                                Detektory Minelab  Detektory Fisher    detektory C.Scope    Detektory Nokta       Detektory Makro    Detektory Golden Mask     Detektory Detech       Detektory Tesoro     Detektory Bounty Hunter      Detektory Ebinger       

Naše kamenná prodejna

Kontakty
Detektory kovů a lukostřelba u Zipsyho
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz