Logo
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
13.06.2019
Nové produkty, detektory, kladkové luky, kuše, nové terče i luky
Na začátek prázdnim pro vás máme pár zajímavostí.  Detektory: To že bude nový detektor Minelab Vanquish, to je veřejné tajemství. První video upou... číst celé
28.03.2019
0% navýšení ESSOX
Na našem eshopu máte možnost nakupovat na splátky. Partnerem je společnost ESSOX. U zboží je kalkulačka splátek, kde si můžete vyzkoušet možnosti fina... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou měsíčně.

           

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Marii Matouškové, se sídlem Marvanova 2771/12, 40011 Ústí nad Labem, IČ 06482813,  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Česká pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1, IČ 471 14 983 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl A, vložka 7565
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Novinky a změny v naší půjčovně detektorů kovů
Novinky a změny v naší půjčovně detektorů kovů
V první řadě jsme přidali zcela nový vodotěsný detektor Nokta Makro Simplex. Tento detektor je zcela výjimečný tím, že je ve své cenové kategorii j... číst celé
Dovolená
19.09.2019
Dovolená
Z důvodů dovolené bude prodejna uzavřena. číst celé
Zářijová akce na terče
03.09.2019 Lukostřelba
Zářijová akce na terče
Vím že začíná nový školní rok a utrácí se za sešity, ale pomalu se blíží začátek nové sezóny 3D lukostřelby a proto jsem pro Vás připravil akci na ter... číst celé
Novinky ke konci prázdnin
22.08.2019
Novinky ke konci prázdnin
Novinky v našem eshopu i na trhu s detektory a s lukostřelbou. A dostane se i zlatokopy. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

    BearPaw product, archery                                                Detektory Minelab  Detektory Fisher    detektory C.Scope    Detektory Nokta       Detektory Makro    Detektory Golden Mask     Detektory Detech       Detektory Tesoro     Detektory Bounty Hunter      Detektory Ebinger       

Naše kamenná prodejna

Kontakty
Detektory kovů a lukostřelba u Zipsyho
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz