Logo
(Po-Pá, 8-15 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
24.03.2021
Slevové štítky u produktů a doprava zdarma při nákupu nad 2999,-
Vážení zákaznici, přátelé a kamarádi. Stále doplňujeme nové zboží do našeho eshopu. Ale teď jsme přidali zbrusu novou, dlouho očekávanou funkci  "Sle... číst celé
13.03.2021
Detektory kovů Minelab Vanquish s Pro Find zdarma
Začíná sezóna, tak proč to neudělat trochu zajímavější. Opět jsme pustili akci s dohledávacím detektorem Pro Find zdarma. Věřím, že vám to pomůže při ... číst celé
02.02.2021
Doprodej zimního vybavení
Vyprodáno nebo posledních pár kousků zimního vybavení Protože vládní nařízení letos vyhnalo i ty největší lenochy do přírody a za sněhem tak nejen ná... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. 

       

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Zipsy s.r.o., se sídlem Marvanova 2771/12, 40011 Ústí nad Labem, IČ 10687432, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Česká pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1, IČ 471 14 983 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl A, vložka 7565
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jaro 2022 s detektory kovů Minelab
Jaro 2022 s detektory kovů Minelab
Minelab přináší pro příznivce této značky zajímavé cenové nabídky a slevy číst celé
Víkend lukostřelby 21-22. 5. 2022
29.03.2022 Lukostřelba
Víkend lukostřelby 21-22. 5. 2022
3D Archery Ravens z Ústí nad Labem připravuje pro lukostřelce víkendový závod v 3D lukostřelbě. číst celé
Minelab Tour 2022 - Karlovy Vary 9.4. 2022
Minelab Tour 2022 - Karlovy Vary 9.4. 2022
Minelab tour 2022 - Dubina 30, 362 72 Šemnice u Karlových Varů Místo konání: Velké tábořiště u ,, Hospoda a Penzion Dubina“ číst celé
Minelab tour 2022 - Mníšek u Liberce 19.3.02022
Minelab tour 2022 - Mníšek u Liberce 19.3.02022
Akce je určená pro každého, kdo se chce dozvědět něco nového. Vyzkoušet jiné nastavení ....... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

     BearPaw product, archery                                      Detektory Minelab  Detektory Fisher    detektory C.Scope    Detektory Nokta       Detektory Makro    Detektory Golden Mask              Detektory Bounty Hunter            

Naše kamenná prodejna

Kontakty
Detektory kovů a lukostřelba u Zipsyho
Zákaznická podpora
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz